بنر هدر

اوقات شرعی به افق اصفهان

نویسنده:

مرتضی

در تاریخ:

اذان اصفهان

اوقات شرعی به افق اصفهان امروز و فردا

اوقات شرعی اصفهان شامل اذان صبح به افق اصفهان ، اذان ظهر به افق اصفهان ، اذان مغرب به افق اصفهان است. همچنین زمان طلوع و غروب آفتاب و نیمه شب شرعی به وقت اصفهان برای امروز و فردا در این صفحه نوشته شده است.

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۸‌

اذان صبح

04:49

اذان ظهر

12:11

اذان مغرب

18:31

طلوع آفتاب

06:09

غروب آفتاب

18:14

سه شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۹‌

اذان صبح

04:48

اذان ظهر

12:11

اذان مغرب

18:32

طلوع آفتاب

06:08

غروب آفتاب

18:14

اوقات شرعی ، ساعات مشخصی از شبانه روز هستند که توسط دین مشخص شده تا فرایض خاصی دراین زمان ها انجام شود. مثلا نمازهای روزانه و روزه ماه رمضان از جمله فرایضی هستندکه اجرای آنها بدون اطلاع دقیق از اوقات شرعی میسر نیست. معیار ساعات شرعی ، موقعیت خورشید در آسمان میباشد.

اذان اصفهان

اوقات شرعی اعلام شده در این بخش، شامل وقت دقیق اذان صبح به افق اصفهان،  اذان ظهر به افق اصفهان، اذان مغرب به افق اصفهان، زمان طلوع و غروب آفتاب امروز می باشد.

مبانی تعیین اوقات شرعی اصفهان

مبانی فقهی تشخیص اوقات شرعی در دین اسلام بر مبنای مشاهده مکان خورشید درآسمان است. در حقیقت ناظر زمینی مکان خورشید را مشاهده میکند و براساس اصول فقهی ، اوقات شرعی به افق منطقه ای که درآن حضور دارد را مشخص مینماید. بعنوان مثال زمانیکه خورشید بیشترین ارتفاع را درآسمان یک منطقه داشته باشد، لحظه ظهر شرعی برای آن منطقه فرا رسیده است. مبانی فقهی تعیین زمان اذان های صبح و ظهر و مغرب و سایر اوقات شرعی درمذهب تشیع بطور خلاصه عبارتنداز:

  • اذان صبح به افق اصفهان : اولین روشنایی خورشید ( فجر صادق ) پدیدار شود و در سمت مشرق پخش گردد.
  • طلوع آفتاب : لبه بالای قرص خورشید از زیر افق بیرون بیاید.
  • اذان ظهر به افق اصفهان : خورشید بیشترین ارتفاع را در آسمان داشته و سایه شاخص به کمترین مقدارخود برسد.
  • غروب آفتاب : ناپدید و پنهان شدن قرص خورشید از افق غربی.
  • اذان مغرب به افق اصفهان : اندکی پس از غروب آفتاب و زمانیکه حمره مشرقیه (قرمزی هنگام غروب آفتاب) به بالای سر ناظر برسد و یا ازآن بگذرد.

محصولات سفر

1 دیدگاه دربارهٔ «اوقات شرعی به افق اصفهان»

  1. باسلام ازدیدن مناظرطبیعت لذت بردم وروحیه گرفتم خدا قسمت کند بتوانیم بطور واقعی این زیبایی هارا تماشا کنیم اگر شرکتهاتعاونی تشکیل گرددبرای بردن مردم به تفرجگاهابسیاری ازبیماری های مردم علاج می گرددودولت هزینه کمتری برای درمان مردم می پردازد .

    پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید