آرامگاه شیخ حسن جوری در 100 کیلومتری شهر میامی،برروی تپه ای در ۲ کیلومتری روستای کلاته میرعلم فیروزآباد حوالی روستای فرومد است.این آرامگاه از جاذبه های میامی،متشکل از یک اتاق ۳ در است در قسمت شمالی شهر قدیمی جور قرار دارد و از خشت خام ساخته شده و عاری از هرگونه پیرایه و تشریفات ظاهری است.مقبره اين عارف دوران حكومت مغول كه سالها ناشناخته بود پس از نمايش سريال نهضت سربداران از سيمای جمهوری اسلامی شناسايی شد.
بنای اين مقبره كه خشتی می باشد طی گذشت زمان به تدريج ويران شده و گنبد مقبره بتدريج فرو ريخته و مرمتی نيز تاكنون درآن صورت نگرفته است.در حوالی مقبره شیخ حسن جوری، بازماندههای شهر جور قرار دارد که آثار قلعهها و برج و باروی آن ها، حکایت از عظمت گذشته این شهر با پیشینهای در حدود ۷۰۰ سال دارد.
قدمت بنای آرامگاه كه بر روی تپه ای تاريخی واقع شده به دوره تيموری می رسد كه جز ديوارهای نيمه فرو ريخته فاقد هرگونه نوشته و اثر معماری است.
شیخ حسن جوری در گذشته مقبرهٔ خاصی نداشت، ولی مدتی است یک مقبره به شیوهٔ سنتی در روستای فرومد شهرستان شاهرود برای او ساخته شده است.سنگ قبر قدیمی این آرامگاه بهدلیل اینکه در سالهای قبل شکسته بود، توسط کانون مسجد و بسیج فرومد تعویض و سنگ جدیدی جای آن قرار داده شد.
شیخ حسن جوری که در زمان خود در عقل و درایت شناخته شده بود , یکی از رهبران قیام سربه داران واز شاگردان شیخ خلیفه و از رهبران سیاسی مذهبی قرن هفتم هجری قمری بود که به دست وجیالدین مسعود در سال ۷۴۵ به شهادت رسید و در این منطقه دفن شد.
براساس مستندات تاريخی،شيخ حسن جوری وقتی استادش (شيخ خليفه) را در مسجد جامع سبزوار به دار آويختند از شهر باشتين به سبزوار مهاجرت كرد و در آنجاتوسط حكمران ايلخانی آن زمان دستگير و به فرومد تبعيد شد و سرانجام در اين خطه درگذشت .
سنگ قبر شیخ حسن جوری در طول زمان بارها عوض شده است و درحال حاضر سنگ قبر قدیمی شیخ حسن مفقود شده است اما مسئولان ميراث فرهنگی استان می گويند« کسی از محل نگهداری سنگ قبر شکسته، اطلاع خاصی ندارد و شاید در مسجد روستا باشد، البته این سنگ قبر به دورهٔ سربداران متعلق نیست بهدلیل نداشتن ارزشهای تاریخی در فهرست آثار ملی ثبت نشده و عوض شده است.