بارگاه مطهر امامزاده قاسم (ع) ، یکی از جاهای مذهبی شهرستان بابل به شمار می آید که در محله آستانه بابل واقع شده است. شاهکار هنر ایرانیان در ادوار بسیار دور را می توان در درب ورودی و صندوقی چوبی بسیار نفیس این بارگاه مطهر مشاهده کرد که بسیار ارزشمند است.
بناى تاريخى امامزاده قاسم در آستانهٔ بابل، به قرن نهم هجرى قمرى تعلق دارد. اين بقعه که مدفن امامزاده قاسم، فرزند حضرت موسى کاظم (ع) است به بقعهٔ آستانه مشهور است. داخل صحن بقعه دو صندوق نفيس چوبى قرار دارد که صندوق اصلى آن به تاريخ ۸۸۸ هجرى قمرى مربوط است و به دست استاد احمد نجار ساروى ساخته شده است. این بقعه ۸ ضلعی می باشد و دارای در ورودی منب کاری زیبا می باشد که در سال ۸۷۰ هجری قمری به دست استاد نجار ساخته شده است .
بقعه امامزاده قاسم دارای گنبد مخروطی شکل و ارتفاع 22 متر است و برای ورود به بقعه ابتدا مسجد کوچکی قرار دارد که با درب آهنی مزین است و داخل مسجد همانند داخل امامزاده آینه کاری شده است.
آستانه امامزاده قاسم از سالهای دور تاکنون از اماکن مقدس و مورد احترام بهشمار میرود و در ایام سوگواری ماه محرم، بهویژه روزهای تاسوعا و عاشورا، مرکز مهم عزاداری و سوگواریهای دستههای سینهزنی و هئیتهای عزاداری محلات بابل است.
در صحن حیاط امامزاده یادمانی به یاد بود شهدای گمنام دفاع مقدس احداث شده که در جوار آستان مقدس امامزاده قاسم(ع) پذیرای جمع زیادی از ارادتمندان به خاندان عصمت و طهارت(ع) است.