مسجد ریگ رضوانشهر شهرستان اشکذر اثری تاریخی است که به علت هجوم ریگهای روان، سالهای بسیار مدفون بود و در دهه 70 شمسی بازشناسی شد.این مسجد از جاذبه های اشکذر،با داشتن شبستان و بخشهای مختلف و همچنین چندین قبر با کاشیهای زمان خود، نماد معماری قرن نهمی در منطقه محسوب میشود.
بنای مسجد ریگ نيز بر سبك معماری شيعی بنا شده كه در جای خود سندی معتبر بر بالندگی مذهب شيعه در اين سرزمين قبل از رسمی شدن تشيع به عنوان مذهب رسمی كشور محسوب می شود.
ساختار معماری مسجد و ستونهای ستبر آن و وسعت بنای مسجد حکایت از بزرگی و عظمت رضوانشهر در گذشته های دور دارد.
در ابتدا بخشی از این مسجد از دل خاک بیرون کشیده شده بود اما پس از اینکه عده ای از مردم که به منظور تمیز کردن گنبد اقدام کرده بودند با قسمت دیگری که زیر خاک مدفون بود مواجه شدند و مشخص شد که دیوارهای عظیم و بدون سقف دیگری نیز در این بنا وجود دارد که قسمت اعظم ان از دل خاک بیرون کشیده شده است.
در این راستان آنچه چشم و گوش مورخان و تاریخ نگاران را به خود جذب می کند وجود علائم شیعی در بخش های مختلف این بنا است که پیش از حکومت شیعی وجود داشته است و قدمت زیادی دارد.
کاشی کاری های قبور موجود در این مسجد به نحوی است که به خط نسخ خوش بر کاشی معرق ابیاتی وجود دارد.
یکی از این قبور، قبرحاجی جمال الدین محمود بن حاجی کمال الدین حسین بن جلال الدین محمود در سمت چپ و جنب دیواره شرقی به اندازه ۶۸ در ۲۲۰ سانتی متر و به ارتفاع ۵۵ سانتی متر است که بر دوره آن به کاشی معرق و به خط نسخ اسامی مبارک دوازده امام و بر حاشیه سطوح آن آیه الکرسی و در وسط گل و بته لا اله الا الله محمد رسول الله کتابت شده و اضافه برآن دربالای سر این قبر کتیبه مستطیل شکلی نصب بوده که توسط غارتگران آثار تاریخی از جا کنده شده و بیرون برده شده است.