چیزی در دریاچه ها وجود دارد که ما را به خود جذب می کند. دریاچه های مصر، از سطوح آرام دریاچه و انعکاس آفتاب در آن گرفته تا آب های بلوری و شفاف، برخی از زیباترین شگفتی های طبیعی کشور را به نمایش می گذارند.
برخی از این دریاچه ها زیبایی بیشتری دارند؛ اما آنچه که در تمام دریاچه ها مشترک است، زیبایی طبیعی بی نظیر آنها است. ایم مقاله را بخوانید تا زیباترین دریاچه های مصر که همه آنها ارزش بازدید دارند، را کشف کنید.
دریاچه های نمکی سیوا
دریاچه سیوا، یکی از زیباترین دریاچه های مصر است که در صحرای غربی قرار گرفته و بازدیدکنندگان در اینجا جذب چشمه های آب گرم، مناظر زیبا و فعالیت های بی نظیر بیابانی می شوند. در اینجا می توانید از چشم انداز دریاچه های نمکی لذت ببرید و در میان درختان نخل قدم بزنید.
وقتی از این دریاچه ها عبور می کنید، به خاطر رنگ آبی شفاف دریاچه ها تصور خواهید کرد که این ها ساحل اند؛ اما در حقیقت این ها دریاچه اند اما نه دریاچه هایی که همیشه دیده اید. به دلیل مقدار بالای نمک در آب های سیوا، از این دریاچه ها به عنوان درمان دارویی برای پوست و چشم استفاده می شود.
دریاچه جادویی
دریاچه جادویی یکی از برجسته ترین و زیباترین دریاچه های فیوم است که به وسیله کوه های سنگی و تپه های شنی احاطه شده است. این دریاچه در وادی ال هیتان فائوم واقع شده و نام آن به خاطر تغییر جادویی رنگ ها در طول روز است. در نزدیکی دریاچه فعالیت های زیادی انجام می شود از جمله؛ سافاری بیابانی، شن سواری، اردو، اسب سواری یا سرو شام همراه با نوشیدنی در کنار دریاچه هنگام تماشای غروب آفتاب.
دریاچه های وادی الریان
دریاچه های وادی الریان از دیگر دریاچه های فیوم محسوب می شوند. دو دریاچه آب شیرین دره وادی الریان به خاطر آبشارهای طبیعی که بین دو دریاچه بالایی و پائینی در جریان هستند، توریستی تر و شلوغ تر از دریاچه جادویی می باشند. همچنین این دریاچه ها به وسیله تپه های شنی وسیع و مناظر زیبا احاطه شده اند، که باعث ایجاد موقعیت های عالی برای عکاسی می شوند.
دریاچه موریس
دریاچه باستانی موریس که با عنوان دریاچه قارون نیز شناخته می شود، در ابتدا به دلیل ورود رود نیل به درون گودال فیوم در دوران حکومت فرعون ایجاد شد. این دریاچه در گذشته، آب شیرین داشت اما امروزه دریاچه آب شور کوچکتر است که 202 کیلومتر مربع را پوشش می دهد. در تمام این منطقه بناهای تاریخی و گنجینه های باستانی با ارزش قرار دارند.
دریاچه ناصر
دریاچه ناصر در آسوان، یکی از بزرگترین دریاچه های مصنوعی است و و در نتیجه تاسیس سد بزرگ آسوان ساخته شد. نام این دریاچه از نام جمال عبدالناصر، دومین رییس جمهور مصر، که پروژه سد بزرگ را آغاز کرد گرفته شد. این دریاچه بسیار دلنواز است؛ اما این دریاچه، تنها جاذبه در این منطقه نیست. بازدیدکنندگان به خاطر بناهای تاریخی باستان، گنجینه های فرهنگی و مناظر حیرت انگیز به این دریاچه می آیند.
دریاچه بورولوس
دریاچه شور بورولوس، دومین دریاچه بزرگ مصر، در استان کافر الشیخ واقع شده است. این منطقه محافظت شده 460 کیلومتر مربع امتداد دارد. این دریاچه به خاطر باتلاق های نمکی و دشت های ماسه ای مکانی زیست محیطی و به خاطر شهرک تاریخی پارالوس که در زیر آب قرار دارد، مکانی تاریخی محسوب می شود. همچنین این منطقه زیستگاه صد گونه از ماهی ها، پرندگان، خزندگان و پستانداران است که در اطراف دریاچه زندگی می کنند.
دریاچه تیمشاه
دریاچه تیمشاه که با عنوان دریاچه تمساح نیز شناخته می شود، یکی از جاذبه های معروف استان اسماعیلیه است. این دریاچه در مکانی قرار دارد که از دریای سرخ تا دریای مدیترانه گسترش یافته است. سطح آب دریاچه در حدود 5.4 مایل مربع وسعت دارد و در آنجا سواحل مختلف به چندین دریاچه مانند بهاری، فیروز، ملاها و تعدادی از کانال های سوئز مشرف هستند.