اين امامزاده در نزديکى شهر بلداجى در ۳۵ کيلومترى بروجن در بالاى تپهاى مرتفع قرار گرفته و در اطراف آن دشتى وسيع دامن گسترده است. به مناسبت موقعيت طبيعى و آب و هوا و ديگر جاذبههاى پيرامون آن همه ساله هزاران نفر از داخل و خارج استان به اين محل مىآيند و با برپايى چادر چند روزى را در آن جا بيتوته مىکنند. در سالهاى اخير زائرسراى مناسبى در محوطهٔ امامزاده احداث شده است.
از نظر آب وهوا یکی از مناطق خوش آب وهوای استان چهارمحال وبختیاری است و وجود غاری زیبا و پراز آب یکی از جاذبههای دیدنی این مکان متبرکه است.
شهر چادری حمزه علی از دیگر جاذبه های زیبای این مکان است که در کمتر جایی از کشور چنین صحنه ای به وجود می آید.
برپایی تعداد زیاد چادر توسط مسافران در مرغزار طبیعی سبب شده است تا لقب شهر چادری را به آن بدهند.شهر چادری حمزه علی گاها جمعیتی در حدود پنج هزار نفر را شکل می دهد.
در روز تاسوعای حسینی عاشقان و دلسوختگان فراوانی برای برپایی مراسم باشکوه عزاداری حسینی گرد این امامزاده جمع میشوند و شروع به تعزیه خوانی میکنند.
این امامزاده از جاذبه های مذهبی بلداجی می باشد .
قدمت این بنا مربوط به دوره تیموریان تا قاجار است این بقعه دارای سه در ورودی است که درهای شرق وشمال به آقایان اختصاص دارد و ورودی غرب ویژه خانمها است.
پوشش درونی دیوارهای این امامزاده گچ اندود و در دو مرحله نقاشیها و کتیبههایی با مضمون آیات قرآنی بر سطح آن حک است، کف بقعه سنگفرش و دیوارهای و کفطاق نماها موزائیک و در زیر گنبد بقعه، ضریح کوچک فلزی واقع است.
در دو سمت ایوان، دو صفه با قوس جناغی تعبیه شده که صفه سمت چپ دربی آهنی دارد و فرم اصلی امامزاده هشت ضلعی است و در اضلاع بزرگتر چهار طاقنما با قوس جناغی به وجود آمده است و اضلاع کوچکتر شبیه به طاقچههای 3 ضلعی با قوس جناغی است.
بنابر گزارشهاى موجود در حال حاضر بدون وجود تسهيلات و تأسيسات کافى سالانه حدود سى صد هزار نفر به قصد زيارت و سياحت به اين محل مىآيند و با برپا کردن چادر چند روزى در اين محل اقامت مىکنند و از امکانات طبيعى آن بهرهمند مىشوند. ادارهٔ اوقاف استان چهارمحال و بختيارى طرح احداث يک شهرک با کليهٔ امکانات لازم را در دشتى که در دامنهٔ اين امامزاده واقع است، در دست اجرا دارد. عمليات ساختمانى يکى از واحدهاى زائرسراى آن تمام شده است.
درختکارى و محوطهسازى در آن انجام گرفته و به وسايل بازى و تفريح کودکان نيز مجهز شده است. برحسب آمار ادارهٔ کل حج و اوقاف و امور خيريهٔ استان، سالانه حدود يک ميليون نفر براى زيارت اماکن مقدسه راهى اين نقاط مىشوند. ادارهٔ اوقاف استان همه ساله از محل درآمد اين امامزادهها و موقوفات، طرحهايى را به منظور توسعه و تأمين اين قبيل تأسيسات تهيه و اجرا مىکند.